NOOTROPICE. 4 - MODAFINIL!


ce este modafinilul

Prin natura lor, oamenii sunt leneși și tind să amâne lucruri importante. În calitate de student, acest lucru este prea familiar pentru mine. Mi-a durat mult timp pentru a avea bune obiceiuri de lucru , dar mulți dintre noi simt că putem face mai mult.
Aici intră Modafinil. Mulți îl descriu ca cel mai apropiat lucru din lumea noastră pentru drogul NZT-48 din filmul  Limitless. Modafinilul loveste substante cum ar fi Adderall, Vyvanse si cofeina.

Ce este Modafinil?

Chiar dacă Modafinil este destul de nou pentru majoritatea oamenilor, el a fost în comunitatea Nootropics de mulți ani. Pentru cei care nu cunosc, nootropics sunt o clasă de medicamente care sunt de obicei denumite "medicamente inteligente". Aceasta inseamna ca imbunatatesc functiile cognitive pentru cresterea focusului, concentrarea, memoria si multe altele. Sună bine? Așa cum se pare că majoritatea substanțelor de acolo, cum ar fi  piracetam și  noopept,  sunt de obicei o lovitură sau o dorință . Mulți oameni raportează că nu simt nimic sau mici îmbunătățiri.
Modafinil este de departe cel mai bun și cel mai puternic nootropic disponibil în prezent.
Acest medicament uimitor lucreaza pentru a oferi scutirea de la astfel de tulburari, cum ar fi narcozele, tulburari de somn de munca si chiar somn apnee. Acest lucru poate părea intimidant și înfricoșător, dar nu este. Scopul medicamentului este de a păstra acei oameni treji în timpul zilei, astfel încât să poată dormi noaptea.

Cum ajută Modafinil productivitatea mea?

Acest medicament face lucruri minunate pentru persoanele care au narcolepsie. Un prieten de-al meu folosește versiunea de prescripție a acestui medicament,  Provigil  pentru narcolepsia lui.
Când oamenii au început să o ia, au descoperit că un efect secundar neașteptat este acela că sporește motivația și concentrarea. Cu alte cuvinte, producătorii au lovit neintenționat o productivitate și o mină de aur de bio-hacking.
Odată ce oamenii au observat acest lucru, au început să spună altor oameni și au aflat despre efectele uimitoare pentru ei înșiși. Acest medicament neașteptat de mirare a devenit o bază în industrii precum domeniul medical, armata și chiar Silicon Valley. Locuri unde oamenii au trebuit să împingă limitele corpului uman să-și facă treaba și să obțină un avantaj competitiv.
Un chirurg care efectuează intervenții chirurgicale pe cord deschis nu are niciun spațiu pentru eșec și oboseala nu este o scuză. Modafinil le oferă un ajutor atunci când au nevoie de el.
Până în ultimii câțiva ani a rămas un secret al industriei, dar acum a devenit obișnuită și câștigă popularitate. Acum, utilizatorii includ studenți și oameni obișnuiți care doresc să obțină un avantaj în viață.

Este sigur Modafinil?



De-a lungul anilor am luat o mulțime de alte nootropics, suplimente și alte substanțe, inclusiv unele substanțe chimice de cercetare ciudate din Rusia. Vă pot asigura că Modafinil este unul dintre cele mai sigure și are o sumă decentă de cercetare care o susține.
Un articol din 2007 publicat în  Bolile neuropsihiatrice și tratamentul a  arătat că mecanismele intracelulare exacte sunt necunoscute. Știm cu siguranță că Modafinil stimulează direct nivelurile de histamină (produsă ca răspuns imun), precum și dopamina, norepinefrina, GABA, glutamatul și, de asemenea, serotonina. În termeni mai simpli, acționează asupra creierului dvs. pentru a elibera substanțe chimice care contracarează efectele oboselii și oferă senzația de energie și concentrare.
Alte  studii  au menționat chiar că are efecte antioxidante și chiar posibile proprietăți neuroprotective. Acest lucru este preliminar și trebuie realizate mai multe cercetări.
cele mai bune nootropice

De unde se pot obține câteva?

De obicei, o persoană are nevoie de o rețetă pentru a obține aceste medicamente, dar este posibil în prezent să se comande versiunile generice de la companiile farmaceutice de renume din India (exemplu Sun Pharma - companie farmaceutica care a preluat Terapia Cluj Napoca). 
  Din toate situ-rile care propun spre vanzare Modafinil , eu il recomand pe acesta  ca fiind cel mai viiabil  pentru Romania , tinand cont de raportul calitate - pret.


Modalert vs Modvigil: Ce marcă Modafinil să alegeți

Dacă ați fost vreun site de furnizor, ați fi observat că există 4 tipuri de produse diferite la comandă.
În prezent, majoritatea furnizorilor își administrează Modafinil de la SUN Pharma și HAB Pharma. Ambele sunt companii farmaceutice din India, dar există o diferență între cele două:
  • SUN Pharma este în prezent una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, în timp ce HAB Pharma a fost în jur de la anii 1980, dar este mult mai mică.
  • Toți au incredere în SUN Pharma deoarece sunt o companie din întreaga lume, dar din moment ce HAB Pharma este mai mică, acestea sunt mult mai ieftine.
  • Versiunea Sun Pharma a modafinilului, Modalert 200, se presupune că funcționează mai bine decât versiunea HAB pharma a modafinilului, Modvigil. Alți oameni susțin că ambele funcționează la fel.
Recomandarea mea este să încercați amândouă și să vedeți care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs.
Este posibil să fie incercat și celălalt produs pe care fiecare companie îl vinde, Armodafinil. Pentru moment, sugerez ca toata lumea sa inceapa cu Modafinil, deoarece nu este la fel de puternic ca Armodafinil. Voi face o comparație a celor doua în viitor.
ghidul de modafinil

Modafinil Doza

Odată ce mi-am primit Modafinilul prin poștă, am fost foarte entuziasmata să încerc. Cu toate acestea, după toate cercetările știam că există anumite linii directoare și reguli care trebuie urmate pentru a administra doza corectă a acestui medicament.
Fiecare pastilă de Modalert 200 sau Modvigil este de 200 mg.  Pe internet se recomandă, de obicei, 100 mg pentru început. Sunt întotdeauna precauta, având experiențe nefavorabile în dozarea altor substanțe și am inceput cu 50 mg. Dacă nu simți nimic cu 50 mg după o oră sau două, puteți să luați încă 50 mg și să vedeți dacă acesta funcționează. În cazul în care acest lucru nu funcționează puteți sa luati pas cu pas până la  inca 100 mg intr-o altă zi.
Modafinil are un timp de înjumătățire de 15 ore. Aceasta înseamnă că după aproximativ 15 ore există aproximativ jumătate din doza pe care ați luat-o . Deși efectele vor dispărea cu mult înainte de asta.
Cunoscând acest lucru, este important să luați Modafinil cât mai devreme posibil dimineața. Eu personal nu am avut niciodată o problemă de somn noaptea după ce am luat-o, dar unii oameni ar putea răspunde diferit.
Într-o zi pe care o iau, voi încerca să o iau uneori între 7:30 - 8:30 am, ora 9 fiind cea mai recomandata. De asemenea, mă asigur că am o listă de sarcini importante pentru acea zi, astfel încât să nu mă concentrez pe altceva.
 Este important să o luați pe un stomacul gol pentru a obține efectele complete. Un alt lucru pe care îl puteți face este să o puneți sub limbă și să o lăsați să se dizolve puțin înainte de a o înghiți. Are un gust ciudat, dar luând-o sublingual (sub limbă) este o modalitate bună de a ajunge mai rapid în sânge. Este, de asemenea, o tehnică comună utilizată cu alte nootropice.

Modafinil Efecte secundare

Dacă urmați liniile directoare pe care le-am menționat anterior, ar trebui să fie bine. Cu toate acestea, este important să le scriu oricum pentru a avertiza oamenii despre pericolele administrării necorespunzătoare.
În mod normal, există trei tipuri de răspunsuri pe care oamenii le au față de acest medicament:
  • Respondent standard - Medicamentul funcționează după cum este descris
  • Non Responder - Medicamentul nu face nimic
  • Respondent sensibil - medicamentul are efecte mai puternice la o doză normală.
De aceea, cred că este important să începeți cu o doză mai mică decât în ​​mod normal. Respondenții care nu răspund și respondenții sensibili sunt în minoritatea de utilizatori, dar exista si aceasta posibilitate.
Iată efectele secundare posibile pe care cineva le-ar putea întâmpina dacă iau prea mult sau sunt un răspuns sensibil:
Comun:
  • Durere de cap
  • Suprimarea apetitului
  • Amețeli ușoare
  • Anxietate
  • Deshidratare
Major:
  • Febră
  • Migrenă
  • depresie
  • Bataile inimii neregulate / ridicate
  • halucinaţii
Nu așteptați să întâlniți vreodată efectele secundare majore dacă luati corect dozele. Ca și în cazul oricărei substanțe puternice, există posibilități de efecte secundare negative, deci este important să fiti în siguranță.
Pentru a atenua majoritatea efectelor secundare frecvente, rămâneți bine hidratati și asigurativă că vă amintiți să mâncați alimente sănătoase,si mese întregi.

Modafinilul este o substanță puternică și nu recomand să o luăm cu normă întreagă.  Știu că pot fi productiv pe cont propriu, dar luând Modafinil pur și simplu garantează asta.

Încerc să mă limitez de două ori pe săptămână, poate de trei ori dacă este o săptămână plina. Acest lucru previne toleranța și mă menține sănătoasă. Este ușor să vă obișnuiți cu efectele minunate, dar, ca și cu orice alt medicament, este important să mențineți un echilibru în viață.
A deveni dependentă de medicamente pentru a studia și a lucra este cel mai rapid mod de a pierde toate aceste abilități atunci când  nu sunt aceste medicamente. Pentru a obține cele mai multe din viață, trebuie să dezvoltați aceste abilități pe cont propriu și să le suplimentati când este necesar. Folosirea unui medicament este ca o cârjă nu este ceva sustenabil și nu-l recomand.
Dacă Modafinil lucrează pentru dvs., vă garantez că vă va îmbunătăți viața într-un fel, chiar dacă este mică.